Duttendael

Den Hoorn 27 | ZOETERMEER

KARAKTERTIEKE WONING GELEGEN IN HET OUDE DORP NABIJ OPENBAAR VERVOER EN DE DORPSSTRAAT MET EEN RIANTE LIVING, WOONKEUKEN, 3 SLAAPLAMERS EN ZONNIGE SFEERVOLLE ACHTERTUIN MET ZIJ-INGANG;

INDELING:

BEGANE GROND: Entree van de woning via de zijtuin

Ruime hal 480x240 met toilet voorzien van fontein en trap naar de verdieping.

Royale woonkamer 850x480; met visgraatparketvloer, schouw met allesbrander en openslaande deuren naar de sfeervolle achtertuin/zijtuin.

Vanuit de woonkamer is tevens de berging 300x120 bereikbaar.

Woonkeuken 480x380 met L-vormige keukenopstelling voorzien van ingebouwde keramische kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap.

1E VERDIEPING: Overloop met Inloopkast 280x100 en vaste kast met opstelplaats CV Vaillant

Ouderslaapkamer 386x320/425

Voorzijkamer 375x200

Voorzijkamer 2e 365x245

Badkamer met brede dakkapel 380x160 voorzien van een ligbad, een separate douche, wastafel en 2e toilet.

De achtertuin is sfeervol en geeft toegang tot een flinke berging met zolder.

Tijdens de renovatie in de 80’er jaren is de woning uitgerust met spouwmuren en is gedeeltelijk isolatieglas aangebracht.

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

ZOETERMEER