Duttendael

Papenweide 24 | HELLEVOETSLUIS

Zeer nette benedenwoning. Hoekappartement met zonneterras (bj. 2002) gelegen in autoluwe straat met vrij uitzicht over de polder, nabij park, winkelcentra, openbare scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling

- Woning-entree, gang 6,5 m x 1,1 m met meterkast. - Woonkamer met open keuken, voorzien van vaatwasmachine, magnetron, koel-vriescombinatie en spotjes in het plafond. - Zonneterras, vrij uitzicht over de polder, tot laat in de avond in de zon. - Slaapkamer 1, ca. 4,4 x 2,85 m. - Slaapkamer 2, ca. 3,73 x 1,85 m. - Badkamer ca. 2,85 x 2,05 m, douchecabine en wastafel. - Toilet met fonteintje, ca. 1,1m x 1,3 m. - Bijkeuken / bergruimte, ca. 2,25 x 1,95 m met opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine. - Separate fietsenberging voorzien van elektra

Bijzonderheden

- Hoekwoning op de parterre in modern appartementencomplex. - Aktieve VvE, maandelijkse bijdrage voor onderhoud en verzekeringen € 106,84 (2015). - Staat van het bouwkundig onderhoud is zeer goed. - Volledig geïsoleerd en rondom voorzien van HR++ glas. - Mechanische ventilatie in keuken, badkamer, toilet en bijkeuken. - Huis- en tuinafval wordt gescheiden gestort in ondergrondse containers. - Parkeren op bij het complex aanwezige parkeerplaats.

Om een juiste indruk van dit appartement te krijgen, adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken voor een bezichtiging.

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

HELLEVOETSLUIS