Duttendael

Vlierboomstraat 324 | 'S-GRAVENHAGE

GOED ONDERHOUDEN 3-KAMER TOP-APPARTEMENT OP DE 2E VERDIEPING, NABIJ HET GEZELLIGE WINKELGEDEELTE VAN DE VLIERBOOMSTRAAT, HET WINKELCENTRUM SAVORNIN LOHMANPLEIN MAAR OOK OP 10 FIETSMINUTEN VAN DUINEN, STRAND EN ZEE. DE WONING IS AAN DE VOORZIJDE VOORZIEN VAN ALUMINIUM KOZIJNEN EN DUBBEL GLAS.

Indeling: Entree in open portiek op de tweede etage, L-vormige gang met toilet en badkamer met wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine en droger. Woonkamer, bestaande uit de voormalige voorkamer ensuite met bijgetrokken voorzijkamer, ca. 6.25x3.30m. en ca. 3.85x2.15m. Slaapkamer, ca. 3.80x3.05m.met vast, verzonken 2 persoons bed en vaste garderobekast. Ruime keuken met L-vormig keukenblok en toegang tot het balkon met vrij uitzicht. De keuken is tevens voorzien van een diepe bergkast en voorzien van een kookplaat en een geiser t.b.v. warm water.

Bijzonderheden: - Eeuwigdurend recht van erfpacht - Canon 531 per jaar (fiscaal aftrekbaar)Verkoopvoorwaarden van toepassing

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE